Üdvözöljük honlapunkon!

Sok éves szakmail tapasztalattal rendelkező családi vállalkozás vagyunk.

Optikánkat 1991-ben alapítottuk, közel 30 éves múltra tekint vissza. Pontosan megfogalmazott elképzeléssel léptünk a piacra, amiben hiszünk, és ami számunkra örömet okoz. Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre és a pontosságra.

A kedvesség a segítőkészség és szakértelem mellett olyan alapok, amire építünk.

Számunkra az Önök elégedettsége a legfontosabb!

 

 

 

 

Látásvizsgálat

1

 

 

Szemnyomás mérés

2

 

 

 Szakmai tanácsadás

3

 

 

Szemüveg készítés és eladás

4

 

 

Szemüveg
javítás

5

Szolgáltatásaink kínálata

 

Csapatunk

Maroš

Alena

Eva

Technológia

Látásvizsgálat

A DNEye Skener2 automatikusan és nagyon pontosan állapítja meg a szem fénytörési hibáit, így a szem adatait felvéve pontos látáskorrekciót biztosíthatunk. Az objektív /comptuteres/ vizsgálat után következik a szubjektív /saját megfigyelésű/ vizsgálat, mely során elérjük az egyén számára legkomfortosabb korrekciót.

Centráció és tanácsadás

A legmodernebb technológiával dolgozunk. A bejegyzett szabadalommal rendelkező konzultációs ImpressionIST terminállal még több lehetőséget kínálunk a tökéletes látásélmény eléréséhez. Fő elemét a 3D stereo kamerás  technológia képezi, mely automatikusan rögzíti az Önök személyre szabott adatait. Ez az eljárás roppant egyszerű: a géphez rögzített tükörbe kell nézni és a 2 kamera 2 perspektívából készít fotót. Ezek segítségével pontosan megállapíthatjuk az Önök személyre szabott paramétereit, melyek fontos adatok a szemüveglencsék gyártásához, az azt követő csiszoláshoz, valamint a keretbe helyezéshez az Önök által választott szemüvegkeretbe. E technológia segítségével nagyon pontos végeredményt kapunk.

Csiszolás

Műhelyünk WECO márkájú csiszológépekkel van felszerelve. Segítségükkel és szakértelmünkkel szavatoljuk, hogy a szemüveglencsék pontosan lesznek az Önök által választott szemüvegkeretbe helyezve.

Márkakínálatunk

vállalkozók
KAPCSOLAT

Cím

OPTOBRIL s.r.o.

Veľkoblahovská ulica, v budove NsP

Dunajská Streda

telefon

 

+421 911/ 26 12 92

Nyitva tartás

PO - PI: 08.00 - 16.30

Működés kórházi épületben

E-MAIL

optobril@gmail.com

SENDING YOUR MESSAGE...

THE SERVER ENCOUNTERED A PROBLEM.

MESSAGE SENT SUCCESSFULLY.

+421 911/ 26 12 92 optobril@gmail.com

OPTOBRIL

 

© 2018 - ALL RIGHTS RESERVED - DESIGNED BY jadamcova